1. De MNM paaseirenraap vond plaats in Beerse in 2017
  2. Nieuwe evenementen deze bestuursperiode: Halloweenrun
  3. Onze schepen Hans bij de bekendmaking van de uitbreiding van het sportcentrum
  4. Conceptplan voor de uitbreidingswerken van het sportcentrum
  5. Ons personeel verdient een goede werkomgeving in een nieuw dienstencentrum. Deze foto werd genomen in het oude- beschimmelde gemeentehuis. Volgens het nieuwsblad “Het vieste gemeentehuis van België”

Elke sporadische bezoeker van Beerse is vaak onder de indruk van wat er te beleven valt in Beerse. Zo werden in de voorbije zes jaar enkele zeer gesmaakte initiatieven op poten gezet: de halloweenrun, de intrede van Sinterklaas, de buitenspeeldag, de MNM paaseierenraap. Stuk voor stuk voorbeelden van vernieuwende initiatieven die het plezier symboliseren van wat Beerse aan te bieden heeft.

We blijven op zoek gaan naar nieuwe ideeën die mensen kunnen samenbrengen en willen hier als BEERSEplus een stimulerende rol in blijven spelen.

Vernieuwing wil ook zeggen doordacht en duurzaam bouwen om dienstverlening zo efficiënt en mogelijk aan te bieden. Zo zullen de vernieuwing van de omkleedruimtes van onze sporthal, het nieuwe NDC met parkomgeving een belangrijke stap zijn in duurzaam omspringen met energie en beschikbare financiële middelen.

De nieuwe drive waar de afgelopen zes jaar aan gewerkt is door personeel en bestuur verdient een moderne, frisse en hedendaagse werkomgeving..