Jeroen Vermeiren, , plaats 9 verkiezingen 2018 Beerse BEERSEplus

Plaats 9: Jeroen Vermeiren

Jeroen is 28 jaar en woont met zijn man David in de Heibergstraat (wijk schutsboom). Hij werkt bij Hamal Signature, een smeer -en rauwkostsalade producent in Turnhout waar hij Key Operator is in de bereidingsafdeling. Hier is hij nog actief als vakbondsafgevaardigde voor de liberale vakbond ACLVB.

Verder onderneemt Jeroen ook met zijn bedrijf Rainbow Solutions dat workshops en coaching organiseert voor lokale overheden, organisaties en bedrijven rond het thema seksuele oriëntatie en genderdiversiteit.

Tijdens zijn vrije tijd kan je Jeroen vaak terug vinden in de fitness of in zijn keuken, want naast politiek is koken en lekker eten zijn tweede passie.

Waarom heeft Jeroen een hart voor Beerse?

Jeroens ouders zijn altijd ondernemers geweest in Beerse, als oudste zoon van Boer Jan (Hoeve-ijs uit de vossenbrugstraat) heeeft hij ooit heel Beerse op hun tuinterras zien passeren. Wij wonen in een dorp waar het aangenaam toeven is, met talrijke troeven. Na enkele jaren in Turnhout en Eindhoven te hebben gewoond,is hij sinds 2014 terug in Beerse komen wonen. Beerse is een prachtig dorp om te wonen.

Waar ziet Jeroen de volgende jaren nog verbeterpunten voor Beerse?

Beerse staat in de toekomst voor talrijke uitdagingen, meer en meer van deze uitdagingen krijgen een stedelijke dimensie. Daar moeten we de volgende jaren ons zeker van bewust zijn en over gaan nadenken. Hoe gaan we met deze uitdagingen om, maar behouden we ons dorpse karakter? Daarnaast zijn er talrijke uitdagingen om iedereen mee te krijgen in onze samenleving. Beerse deed de laatste jaren al veel inspanningen, maar we zijn er zeker nog niet!

Waarom kiest Jeroen voor BEERSEplus?

BEERSEplus is voor mij de partij aan wie ik mij wil verbinden omdat wij de enige partij zijn dat met een compleet verhaal komt. Wij focussen ons niet op één thema, maar kijken naar het algemene plaatje. Daardoor kunnen wij met een verbindend project komen, dat ook verder durft te kijken dan de verkiezingen. Daarnaast zijn wij een partij dat alle mensen in Beerse vertegenwoordigd. Jong of oud, man of vrouw, mensen met diverse relatievormen en mensen met een migratieachtergrond. Iedereen met een positieve boodschap is bij ons ECHT welkom, dat vind ik zo mooi aan BEERSEplus!

Jeroen zijn speerpunten uit het programma?

  1. Cocreatie/participatie
  2. Inclusieraad
  3. Right to challenge

Een vraag voor Jeroen?