Annemie Dierckx, , plaats 8 verkiezingen 2018 Beerse BEERSEplus

Plaats 8: Annemie Dierckx

Annemie woont in de Stenen Brug (Eindepoel). Ze is een alleenstaande mama van 2 dochters, Kirsten en Dagmar. Ze werkt bij het Heilig Graf in Turnhout als leerkracht lager onderwijs. Ze is zorg-en klasleerkracht. In haar vrije tijd vind je Annemie vaak terug in de omgeving van onze sportvelden om zelf een balletje te slaan of de dochters aan te moedigen in hun sport.

Tijdens haar vrije tijd slaat ze een balletje op de tennisclub de Dageraad. De dochters hebben ook beide getennist. Momenteel is Kirsten actief bij de volleybal in Beerse.

Waarom heeft Annemie een hart voor Beerse?

Annemie is een rasechte Beersenaar. Haar vader is opgegroeid in Beerse dorp, Vrijwilligersstraat, haar moeder is geboren in Vlimmeren en is verder opgegroeid in de Kapelstraat. Zelf woont Annemie heel graag in Beerse. Als kind was ze vroeger jaren actief in de turnkring Olympia.

Annemie vindt Beerse een zeer warm en fijn dorp met vele mogelijkheden. Ze voelt zich hier echt thuis!

Waar ziet Annemie de volgende jaren nog verbeterpunten voor Beerse?

Je merkt dat er in het verleden heel hard gewerkt is in Beerse. Uiteraard  zijn er altijd werkpunten. “Stilstaan is achteruit gaan.”

Waarom kiest Annemie voor BEERSEplus?

Annemie gelooft in het beleid en politiek denken van BEERSEplus. Er wordt hard gewerkt wordt binnen onze partij en ze wil inde toekomst hier graag haar schouders mee onder zetten. BEERSEplus heeft een duidelijk visie wat ook haar persoonlijk motief is: duidelijkheid en niet te veel rond te pot te draaien

Annemie haar speerpunten uit het programma?

  1. Verkeersveilige Centra
  2. Gezond financieel beleid verderzetten om te kunnen blijven investeren
  3. Subsidies binnenhalen via clustering in programma’s en via samenwerkingen met andere gemeentes.

Een vraag voor Annemie?