Pieter Eyckens, , plaats 7 verkiezingen 2018 Beerse BEERSEplus

Plaats 7: Pieter Eyckens
Huidige mandaat: OCMW raadslid 

Pieter is een rasecht dorpsproduct en heeft heel zijn leven doorgebracht onder de kerktoren. Hij heeft zijn stek gevonden in de Vrijwilligersstraat waar hij woont met zijn vrouw Kristel en hun 2 kinderen. Na zijn werk als leerkracht aan het Deeltijds Onderwijs heeft Pieter tijd om zich volop te storten op het organiseren van Summerjam. Ook in de sporthal vinden we de familie Eyckens vaak terug om hun kinderen aan te moedigen tijdens het volleybal.

Waarom heeft Pieter een hart voor Beerse?

Beerse biedt alles wat een fijne woonomgeving moet bieden. Genoeg arbeidsplaatsen en zeker ook voldoende ruimte voor ontspanning, zorgen ervoor dat  Beerse een dorpin beweging blijft. Met tal van evenementen en een ruime sportinfrastructuur heeft Beerse een bruisend verenigingsleven. Het perfecte medicijn tegen verzuring.

Waar ziet Pieter de volgende jaren nog verbeterpunten voor Beerse?

Ongetwijfeld is de grootste uitdaging op dit moment het mobiliteitsprobleem in onze dorpskernen. Met een vaste brug over de vaart kunnen we een ringfunctie rond Beerse creëren wat al onze woonkernen kan ontlasten.

Waarom kiest Pieter voor BEERSEplus?

Na de eerste vergadering met BEERSEplus was het geheel me duidelijk. Men kan dromen over verandering, maar daarom bestaat er nog geen visie. Bij BEERSEplus merken we al snel dat alles kadert in een futureproof visie. Oplossingen van vandaag moeten overeind blijven bij de uitdagingen van morgen. Ongetwijfeld is BEERSEplus hier voortrekker in binnen het politieke echalon.

Pieter zijn speerpunten uit het programma?

  1. Hip ouderenbeleid
  2. kansen creëren voor kanszwakkeren
  3. verkeersveilige centra.

Een vraag voor Pieter?