, plaats 6 verkiezingen 2018 Beerse BEERSEplus

 Plaats 6: Heidi Van Loon

Heidi woont in de Kapellekuilstraat (wijk Voorkens). Ze woont samen met Bart en is moeder van 2 volwassen dochters Sofie en Stefanie en trotse grootmoeder van Olivia. Ze werkt in het woonzorgcentrum O.L.Vrouw Beerse als deskundige in animatie (animatrice) en als administratief bediende (onthaal). Heidi is een bezige dame die zichzelf in tal van verenigingen en raden nuttig maakt.

Heidi is actief in verschillende raden en verenigingen: Wijkvereniging De Voorkens (voorzitter),
Wijkraad (voorzitter), Milieuraad (lid), B-events (voorzitter), Raad van bestuur Dienstencheques Beerse (lid) Comité preventie en bescherming op het werk (CPBW) bij dienstencheques Beerse (voorzitter)

Tijdens haar vrije tijd kookt ze graag en gaat ze graag wandelen (geocaching).

Waarom heeft Heidi een hart voor Beerse?

Ik ben geboren en getogen in Beerse en zou nergens anders willen wonen. Beerse leeft en heeft zoveel te bieden voor de burger. Er is altijd wel wat te beleven. Doe je graag aan sport, ben je graag met cultuur bezig, zit je graag in de natuur, hou je van het verenigingsleven, en nog zoveel meer, er is voor elk wel wat wils. Beerse heeft ook een groot industriegebied, het is een bloeiende gemeente waar ik trots op ben. Kortom een dorp waar dat het goed wonen is.

Waar ziet Heidi de volgende jaren nog verbeterpunten voor Beerse?

Beerse heeft veel te bieden en heeft een levendig centrum maar er mag gerust meer rekening gehouden worden met de minder mobielen onder ons. Goede voetpaden zodat de rolstoelgebruikers geen hinder ondervinden. Fietsers sensibiliseren om hun fiets niet zo maar op de stoep te plaatsen en handelaars om hun reclameborden op een veilige plaats te zetten, zouden de doorstroom voor rollators en rolstoelen een stuk veiliger kunnen maken.  Verder moet de kinderopvang in volume uitbreiden om de stijgende groei van inwoners te kunnen blijven opvangen..

Waarom kiest Heidi voor BEERSEplus?

Wat me aanspreekt in BEERSEplus is dat het  een lokale partij is die niet gebonden is aan een nationale partij! BEERSEplus denkt en handelt niet conservatief, ze durven innoveren en met gezond verstand naar de toekomst kijken. BEERSEplus draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Heidi zet zich graag in om van Beerse een nog bruisender Beerse te maken. Voor elk wat wils in het aanbod na te streven en waar  verenigingen inspraak en participatie krijgen. Verder blijft Heidi zich  inzetten voor een veilig Beerse waar dat er ook met minder mobiele personen rekening gehouden wordt.

Heidi haar speerpunten uit het programma?

  1. Verkeersveilige Centra
  2. Uitbouw zorgcampus
  3. Geestelijke gezondheidszorgopvang

Een vraag voor Heidi?