Dirk Proost, , plaats 5 verkiezingen 2018 Beerse BEERSEplus

Plaats 5: Dirk Proost
Huidige mandaat:  schepen van openbare werken, mobiliteit, landbouw en milieu

Dirk is gehuwd met Linsy en heeft een zoon (11) en een dochter (14). Hij woont op de Abtsheide in wijk ‘den hout noord’.  Hij is werkzaam bij Campine recycling nv (het oud chemical) als operator lood. Tijdens zijn vrije tijd zet hij zich in als bestuurslid van de wijk en als voorzitter van het bevrijdingscomite (herdenking gesneuvelden WW2).

Waarom heeft Dirk een hart voor Beerse?

Dirk woont al heel zijn leven in Beerse en heeft hier al heerlijke tijden beleefd. Zijn jeugd bracht hij door in het dorp maar toen hij aan zijn eigen ‘nestje’ begon is hij samen met Lindsey uitgeweken naar den Hout. In Beerse valt altijd wel wat te beleven en hier werkt Dirk graag actief aan mee. Verenigingen in overvloed waar je je kan aansluiten en iets kan betekenen voor de lokale gemeenschap. Beerse een dorp naar zijn hart.

Waar ziet Dirk de volgende jaren nog verbeterpunten voor Beerse?

In Beerse moet er verder gewerkt worden aan de wegen en groeninfrastructuur. We zijn al goed op weg maar dit blijft een voortdurende uitdaging.

Waarom kiest Dirk voor BEERSEplus?

Beerseplus is een eigentijdse lokale partij die de lokale belangen behartigd en zich niet inlaat met nationale beslommeringen. Een partij voor en door de beersenaar en  vlimmerenaar met een moderne eigentijdse visie op onze gemeente. We moeten vooruit zien en niet blijven trappelen zoals in het verleden wel gebeurde. Een beleid met toekomstvisie versterkt Beerse in zijn groei.

Dirk zijn speerpunten uit het programma?

  1. Verkeersveilige dorpscentra
  2. Beerse een groter gewicht geven binnen politie-en brandweerzone
  3. Programma wegen/fiets-en voetpaden

Een vraag voor Dirk?