Plaats 25: Gunter Roefs – Lijstduwer
Huidige mandaat:  gemeenteraadslid

Gunter (45) woont in de woonkamer van de gemeente, ‘het centrum’. Hier woont hij reeds 25 jaar na dat hij opgroeide op de Polendam, den hout. Gunter is ondernemer en werkgever aan een ploeg enthousiaste mensen, actief in de verhuur- en veiligheidssector alsook in de evenementenbranche. Hij is tevens de beheerder van het historische domein de Kolonie en de kapel in Merksplas.

Waarom heeft Gunter een hart voor Beerse?

Ik ben een rasechte Beersenaar en zal in al mijn communicatie Beerse naar de voorgrond trekken. Als trotse Beersenaar geniet ik van een bruisende gemeente waar zowel natuur, sport, kmo en industrie als ouderenzorg een bijzondere mix is om levenslang te kunnen wonen.

Waar ziet Gunter de volgende jaren nog verbeterpunten voor Beerse?

Mobiliteit in Beerse centrum. Door creëren van flessenhals Bisschopslaan en aanpak enkel richtingssituatie rond de kerk en verbindingswegen is Beerse centrum volledig ontlast van concentratieoverlast.

Waarom kiest Gunter voor BEERSEplus?

BEERSEplus is de enige ambitieuze partij die knopen doorhakt en zowel welvarend als duurzame koers durft varen. Investeren naar de toekomst omdat zij weten dat ons steeds groeiende gemeente nood heeft aan een toekomstvisie. Door de hippe en ook jonge partijlijst denken zij aan een moderne manier van besturen en uitstippelen van synergiën en efficiënt werken.

Gunter zijn speerpunten uit het programma?

  1. Verkeersveilige dorpscentra,
  2. Werken aan Fier op Beerse gevoel
  3. Optimalisatie bedrijventerreinen

Een vraag voor Gunter ?