Plaats 24: Gust Adriaensen – 2e lijstduwer
Huidig mandaat: voorzitter van de gemeenteraad.

Gust Adriaensen woont aan de Rouwleegd. Is gehuwd met Liliane Verdonck. Twee kinderen Katrin en Nick. En twee kleinkinderen: Xander en Liesse. Geniet met volle teugen van zijn nieuwe status “SENIOR”. Zijn “vrije tijd” steekt hij in de geschiedenis van de “Gemeenteraad van Beerse”. En de vele jaren ervaring als gemeenteraadslid, schepene (6 jaar) burgemeester (12 jaar) en Voorzitter van de Gemeenteraad komen hem goed van pas om dit verhaal te schrijven. En op FB.? Houdt hij contact met de buitenwereld. Genieten van de natuur doet hij op de EKSTERHEIDE.

Waarom heeft Gust een hart voor Beerse?

Steeds begaan met de uitbouw van BEERSE DORP, DEN HOUT en VLIMMEREN. Omdat nu eenmaal door het Gemeentebestuur veel voor zijn inwoners kan gedaan worden rond ouderenzorg, het respect voor ons erfgoed, ….Ja allemaal uitdagingen, die tijdens de volgende moeten moeten aangepakt worden.

Waar ziet Gust de volgende jaren nog verbeterpunten voor Beerse?

De verdere uitbouw voor onze ouderen van aangepast huisvesting/opvang en ruimten voor onze jongeren in de drie kernen van BEERSE/VLIMMEREN.

Waarom kiest Gust voor BEERSEplus?

Het is een onbevangen groep van mensen die de problemen aanpakt met een duidelijke en positieve kijk op de toekomst. En die oog heeft voor de evenwichtige ontwikkeling van haar kernen: BEERSE DORP, DEN HOUT en VLIMMEREN.

Gust zijn speerpunten uit het programma?

  1. Uitbouw zorgcampus
  2. Masterplan voor de ontwikkeling van Vlimmeren
  3. Verkeersveilige Centra