Plaats 2 Kim Van Cleuvenbergen

Kim is 38 jaar en woont in de Schutsboomstraat, nummer 2. Kim is de dochter van Jef Van Cleuvenbergen en Julia De Bie. Allemaal wonende in de wijk Schutsboom. Kim is gehuwd met Tom Miechielsen.

Kim studeerde af in 2002 aan het HIVSET als sociale- en ziekenhuisverpleegkundige. Waarbij ze Zweden als Erasmusstudent ontdekte.

Ze werkt als facility & project manager in Huize Walden in Malle. Huize Walden is een open voorziening voor personen met een beperking. Tot begin dit jaar oefende ze daar de job van zorgmanager uit.

Kim houdt van lekker eten, reizen en van samen genieten met vrienden en familie.
Kim is gastouder voor AFS, dit is een interculturele organisatie voor studenten die een periode willen studeren in het buitenland. Zo was ze al gastouder voor studentes uit Roemenië, Portugal, Turkije en Italië.
Kim is vrijwilliger bij Samana (het vroegere Ziekenzorg CM) binnen de vakantiewerking. Ze heeft al meerdere vakanties en bedevaarten begeleid als verpleegkundige of vakantieverantwoordelijke.
Ook geeft Kim een uur per week een ‘total body workout’ aan een groep toffe dames bij Turnkring Olympia. En daar zijn het jaarlijkse turnfeest, het turnkamp en het damesweekend zaken die Kim mee organiseert.

Op politiek vlak nam Kim, de afgelopen 4 jaar de functie van voorzitter op van BeersePlus en ze deed dit met hart en ziel.

Waarom heeft Kim een hart voor Beerse?

Kim heeft heel haar leven in Beerse gewoond, net als haar ouders en grootouders. Ze is lid geweest van het kinderkoor de Lambertijntjes, was lid van diverse sportclubs (Lucky Divers en turnkring Olympia) en diende meneer pastoor ettelijke jaren als misdienaar en werkte mee aan de kindervieringen.

Beerse heeft enorm veel activiteiten zowel op sport- als op cultureel gebied,… Beerse leeft en bruist en als trotse Beersenaar draagt Kim dit graag uit tot ver over de gemeentegrenzen heen.
Kim kan zich niet voorstellen om te wonen in een andere gemeente omdat heel haar sociaal leven zich afspeelt in Beerse.

Waar ziet Kim de volgende jaren nog verbeterpunten voor Beerse?

Beerse staat net als andere gemeenten voor de uitdaging van de vergrijzing. Een zorgcampus waar meerdere diensten samen worden in onder gebracht, zou een mooie aanvulling zijn voor het huidige en al uitgebreide aanbod. Zorgdiensten centraliseren, creëert efficiëntie en minder verplaatsingen voor de zorgvrager. Ook zouden jong en oud elkaar kunnen ontmoeten op deze zorgcampus.

Waarom kiest Kim voor BEERSEplus?

BEERSEplus is de enige onafhankelijke politieke partij in Beerse hierdoor kunnen we gaan voor een beleid op maat voor onze gemeente zonder onnodig rekening te moeten houden met nationale structuren, financiën en bemoeienissen en kunnen we sneller handelen.
Net als BEERSEplus hecht Kim veel waarde aan positiviteit en eerlijkheid.
BEERSEplus is de enige partij die zich focust op een positief programma, met eigen ideeën en accenten. Wij breken/kraken geen andere politieke partijen en/of personen af, omdat we voldoende hebben aan onze eigen kracht en visie.

BEERSEplus was dus de enige partij waar Kim zich 6 jaar geleden in kon vinden, ondanks dat ze zoals je kon lezen uit een christelijk nest komt.

Kim haar speerpunt uit het programma?
Gezondheidsthema’s

Een vraag voor Kim?