Plaats 19: Lenny Peeters

Lenny woont in de Schutsboomstraat (wijk Schutsboom). Ze is getrouwd met Filip en mama van Siebe en Marlies. Ze werkt bij Janssen Pharmaceutica, waar ze deel uitmaakt van de afdeling communicatie.

Tijdens haar vrije tijd maakt ze graag haar hoofd leeg tijdens een toertje lopen.Daarnaast is ze vurige supporter van haar zoon die bij Lentezon voetbalt en brengt ze dochterlief naar de wekelijkse dans- en atletiekactiviteiten.

Waarom heeft Lenny een hart voor Beerse?

Ook al ben ik niet afkomstig uit Beerse, toch voel ik me een volwaardige Beersenaar. Ik woon hier nu 10 jaar en heb me steeds heel welkom gevoeld.

Beerse is een bruisend dorp met een enorm aanbod aan sport en cultuur, zowal qua infrastructuur als activiteiten. Mijn gezin voelt zich helemaal thuis in deze prachtige gemeente.

Waar ziet Lenny de volgende jaren nog verbeterpunten voor Beerse?

Beerse is een mooi dorp met een levendig centrum en prachtige natuur. Iets waar we best trots op mogen zijn en dat mag naar buiten toe uitgedragen worden. Op gebied van toerisme liggen er zeker nog mogelijkheden om al dit moois ook met anderen te delen.

Waarom kiest Lenny voor BEERSEplus?

Wat me het meest aanspreekt in het BEERSEplus programma is het feit dat we verder durven denken dan de dag van vandaag en verder durven keren dan de eigen stoep.
.
BEERSEplus durft knopen doorhakken en handelt naar directe resultaten, maar steeds met een duidelijke toekomstvisie. Ik zet me graag in om er mee voor te zorgen dat Beerse een dorp blijft waar het goed is om te wonen voor alle generaties. Een beleid dat inzet op nieuwe en duurzame woonkernen en een eigentijdse dienstverlening is daarvoor essentieel.