Martin Gijselings

Plaats 14: Martin Gijselings

Martin woont in het centrum van Beerse. Hij is getrouwd met Lieve Debackker, een kleuteronderwijzeres in GBS Heieinde in Vosselaar. Hij is zaakvoerder van een bedrijf gespecialiseerd in transportverpakkingsmaterialen. Hij is ook een gelicentieerde drone piloot en wil deze nieuwe sector verder uitbouwen. Je kan hem ook wekelijks aantreffen in tennisclub de Dageraad waar hij met vrienden niet alleen tennist, maar ook na de sport de dorst lest. Hij gaat ook regelmatig wandelen in de natuurgebieden rond Beerse.

Waarom heeft Martin een hart voor Beerse?

Martin woont al meer dan 20 jaar in het centrum van Beerse wat als voordeel biedt dat je overal te voet naartoe kan. Hij vindt het dan ook zeer belangrijk dat het centrum bruist van aktiviteiten, horeca en de middenstand. En rond dat bruisend centrum heeft Beerse heel wat natuur te bieden waarin je heerlijk kan wandelen en genieten. Die combinatie van een levendig centrum en daarrond rustige wandelgebieden, maakt Beerse uniek.

Waar ziet Martin de volgende jaren nog verbeterpunten voor Beerse?

Het centrum moet nu echt wel verkeersluw maar tegelijkertijd ook levendiger gemaakt worden en de vele natuurgebieden rond Beerse verdienen ook een upgrade zodat deze combinatie van rust en gezellige drukte hand in hand gaan. Dat maakt Beerse zo uniek en daar mogen we trots op zijn

Waarom kiest Martin voor BEERSEplus?

Beerseplus bestaat uit mensen van divers pluimage die allen Beerse een warm hart toedragen en ieder vanuit zijn eigen leefwereld. Maar Beerseplus is ook een partij met een visie die knopen durft door te hakken waar anderen 10-tallen jaren niet verder komen dan wat heen en weer gepalaver. Respect voor traditie en vooruitgang gaan perfect samen en dat willen we bewijzen.

Martin zijn speerpunten uit het programma?

  1. verkeersveilige Centra (+ Programma wegen/fiets-en voetpaden)
  2. Cocreatie/participatie (+Participatie via kindergemeenteraad , jeugdraad en seniorenraad,)
  3. Kernversterking, Optimalisatie bedrijventerreinen.
  4. Werken & wonen in Beerse.
  5. Toeristisch Platform (Mogelijkheden kanaal met wandel-en fietsroutes, geocoaching,)