Berten De Schutter, , plaats 11 verkiezingen 2018 Beerse BEERSEplus

Plaats 12: Berten De Schutter

Berten woont al heel zijn leven in Beerse. Hij is opgegroeid op Den Hout maar woont ondertussen al 10 jaar in het centrum van Beerse. Samen met zijn vrouw Sofie woont hij al enkele jaren op ’t Heilaar.

Waarom heeft Berten een hart voor Beerse?

Berten is al heel zijn leven actief geweest in verenigingen. Vroeger als lid van chiro en scouts, in sportverenigingen KFC Lentezon en TC Den Dageraad en als voorzitter van de jeugdraad. Tegenwoordig als voorzitter van KFC Horemans Beerse en als actief lid van Beerseplus. Berten geeft zijn gemeente graag kleur.

Berten is trots op de vele evenementen die er worden geörganiseerd en draagt er dan ook graag een steentje aan bij. Soms als mede-organisator of vrijwilliger, maar vaker als deel van het publiek. Met fijne mensen genieten van fijne momenten kan ook wel als een van zijn hobby’s omschreven worden, en waar kan je dit beter doen dan in Beerse

Waar ziet Berten de volgende jaren nog verbeterpunten voor Beerse?

We hebben 3 mooie centra, maar maken er niet genoeg gebruik van. We moeten meer leven krijgen in deze centra, zowel in de dag als ’s avonds. De horeca moet mogelijkheden krijgen om hun ding te doen, en de lege panden zouden een bestemming moeten krijgen. Meer winkels en speciaalzaken kunnen leiden tot bruisende centra waar iedereen graag komt en vertoeft.

Er zijn alle dagen zo veel mensen die werken in Beerse, spijtig genoeg weten die niet allemaal wat we te bieden hebben.

Waarom kiest Berten voor BEERSEplus?

BEERSEplus heeft geen schrik om veranderingen door te voeren.  We kijken verder dan de dag van vandaag en doen er alles aan om niet te blijven hangen in het heden/verleden.

Berten zijn speerpunten uit het programma?

  1. Verkeersveilige Centra
  2. Kernversterking
  3. Programma wegen/fiets-en voetpaden