Maarten Diels, plaats 10 verkiezingen 2018 Beerse BEERSEplus

Plaats 3: Maarten Diels

Maarten woont in de Bremstraat (wijk Schutsboom). Hij werkt voor Janssen Pharmaceutica, waar hij momenteel de financiële controlling doet voor de verkoop van Janssen producten in Frankrijk.

Waarom heeft Maarten een hart voor Beerse?

Op jonge leeftijd is Maarten in Beerse komen wonen op Den Hout waar hij  de lagere school doorlopen heeft. Na verdere studies in Turnhout en Antwerpen heeft Maarten werk gevonden  in Beerse. Nooit heeft Maarten gedacht ooit ergens anders te gaan wonen dan in Beerse. De actieve mindset van de bevolking, waardoor er telkens allerlei activiteiten te doen zijn en er veel leven is op straat, maken van Beerse een boeiend dorp.

Waar ziet Maarten de volgende jaren nog verbeterpunten voor Beerse?

Beerse is op alle vlakken een heel moderne gemeente, dit verder uitbouwen is mijn grootste ambitie. Zowel op vlak van infrastructuur als activiteiten, maar steeds met een objectieve kijk op het financiële plaatje.

Waarom kiest Maarten voor BEERSEplus?

BEERSEplus is een jonge, ambitieuze, moderne partij waar openlijk gediscussieerd kan worden zonder vooropgestelde partijpunten vanuit hogere hand. BEERSEplus is er echt voor Beerse en neemt beslissingen en acties altijd met het welzijn van de hele gemeente en de verschillende generaties in het achterhoofd.

Maarten zijn speerpunten uit het programma?

  1. Verkeersveilige Centra
  2. Gezond financieel beleid verderzetten om te kunnen blijven investeren
  3. Thema werken & wonen in Beerse

Een vraag voor Hans?