Stefan Poortmans, lijsttrekker BEERSEplus verkiezingen 2018 Beerse

Plaats 1: Stefan Poortmans – Lijsttrekker
Huidige mandaat: Eerste schepen; ruimtelijke ordening/stedenbouw, cultuur, bibliotheek, economie en ontwikkelingssamenwerking.

Stefan woont in de Seringenstraat (Nief Bloemenwijk), samen met zijn vrouw Ann en hun drie kinderen Vincent, Angelique en Victor. Stefan is reeds meer dan 10 jaar zaakvoerder en eigenaar van AquaVision bvba, een bedrijf dat als invoerder actief is voor Inventum NL, en tevens is gespecialiseerd in de verkoop van diverse Outdoor Cooking materialen.

Tijdens de beperkte vrije tijd die overblijft, gaat Stefan graag kijken naar de voetbalwedstrijden van zijn zonen bij Lentezon, en naar de dansactiviteiten van zijn dochter. Stefan is ook een gepassioneerd BBQ-fan, en kookt dan ook zeer graag.

Waarom heeft Stefan een hart voor Beerse?

Beerse is een fantastisch dorp om te wonen en te genieten. Er is een gevarieerd aanbod aan diverse activiteiten, zowel op vlak van cultuur, sport en allerhande activiteiten. Beerse bruist en er is altijd wel iets te beleven in ons dorp. Mee aan het roer staan van deze prachtige gemeente is dan ook een bijzonder dankbare taak.

Waar ziet Stefan de volgende jaren nog verbeterpunten voor Beerse?

Beerse heeft al bijzonder veel troeven. Toch denkt Stefan dat er snel een visie moet komen op vlak van betaalbaar wonen voor iedereen. Vooral jonge gezinnen én senioren moeten de kans krijgen om in hun geliefde dorp te kunnen blijven. Beerse is er voor iedereen en het woningaanbod moet hier nog efficiënter op worden ingezet.

Waarom kiest Stefan voor BEERSEplus?

Stefan stond vanaf dag 1 mee aan de wieg van BEERSEplus. Voor hem is BEERSEplus de enige partij die op een constructieve manier Beerse kan klaarstomen voor de toekomst. De voorbije 5 beleidsjaren is duidelijk geworden dat BEERSEplus een daadkrachtige lokale politiek partij is, die door de sterke mix van mensen een groot deel van de bevolking bereikt. BEERSEplus is de partij met een duidelijke visie voor Beerse én Vlimmeren met een doelgerichte aanpak. Een sterke, ondubbelzinnige en krachtige partij die Beerse nodig heeft om de leefbaarheid op alle vlakken te waarborgen voor de toekomst. BEERSEplus is dan ook bij uitstek de partij met een focus op wonen, werken, beleven en ondernemen, voor elke inwoner.

Stefan zijn speerpunten uit het programma?

  1. Wonen en werken in Beerse/Vlimmeren
  2. Kernversterking
  3. Verkeersveilige centra
  4. Optimalisatie bedrijventerreinen

Een vraag voor Stefan?