De weekmarkt van Beerse, zeker niet te missen

By jeroen|april 27, 2018|wijblijven inzetten op vernieuwing|

Op de weekmarkt van Beerse kan je elke woensdagvoormiddag terecht voor verse groenten, fruit, vlees en verse vis. Maar ook een volledig nieuwe outfit of mooie accessoires. Kortom een gevarieerd aanbod voor iedere meerwaardezoeker.

Weekmarkt in Beerse

Feestelijke momenten op de wekelijkse markt in 2018

Tijdens de zomermaanden loopt er een spaar en win actie. Dit vanaf 4 juli tot en met 8 augustus en een aanwezigheidstrekking op 15 augustus Koop en Win! Spaar stempels en maak kans op één van de 4 prachtige trolleys boordevol lekkere en mooie marktproducten.

Tijdens Halloween op 31 oktober zal er een heerlijk tasje pompoensoep voor alle klanten.

De Leste Mert is dit jaar op 26 december. Het marktjaar wordt traditiegetrouw afgesloten met een kraakvers koffiekoekje en een heerlijke tas koffie.

Feestmarkten in 2018

Naast deze feestelijke momenten zijn er ook nog 2 speciale feestmarkten in 2018

  • Jaarmarkt Vlimmeren: zondag 6 mei van 8 tot 12.30 uur – Hoogstraat in Vlimmeren. Niet alleen een jaarmarkt, maar ook: kermis, een dierenzegening, een rommelmarkt en een mega-bbq.
  • Avondmarkt Beerse: vrijdag 8 juni van 17 tot 21 uur – Kerkplein. De zomer wordt in gang getrapt met een gezellige avondmarkt. Voor de kleinsten zijn er gratis springkastelen, grime en ijsjes.
Share this Post: