Computer- en tabletcursussen: gratis en voor iedereen!

By jeroen|februari 25, 2018|wijblijven inzetten op vernieuwing, wijblijvenzorgenvoorjongenoud|

In deze snel veranderende tijden waar overheden en bedrijven meer en meer inzetten op digitale toepassingen is het belangrijk dat wij iedereen meekrijgen in deze nieuwe tijden! Daarom organiseert de gemeente Beerse cursussen en vrije inloopmomenten bij Digidak.

De digitale revolutie

Zowel Beerse als lokale overheid , Vlaanderen als regionale overheid en België als federale overheid kiezen meer en meer voor de nieuwste digitale toepassingen om de dienstverlening te versnellen en te vereenvoudigen. Vanuit BEERSEplus staan wij volledig achter deze digitale revolutie MAAR voor ons is het even belangrijk om iedereen mee te krijgen!

Digidak Beerse

Digidak staat garant voor cursussen in een prettige en ontspannen sfeer waarbij er per cursus niet meer dan vijf cursisten worden ontvangen. Heb je nog nooit met een computer of tablet gewerkt en wil je het toch graag leren? Wil je meer weten over internet, Facebook, fotoboeken maken, werken met Windows 10? Dat en nog veel meer ontdek je tijdens de verschillende cursussen die door Digidak in Beerse worden georganiseerd.

Initiaties

Na de paasvakantie worden weer verschillende cursussen gegeven zoals computerwegwijs, internet en e-mail, werken met smartphone, tablet voor beginners, Facebook, bewerken van foto’s en nog zoveel meer. Kom het allemaal ontdekken bij Digidak!

Inschrijfmomenten 
Om deel te nemen aan deze initiaties moet je wel vooraf inschrijven. Daarom organiseert Digidak 3 inschrijfmomenten

  • Donderdag 15 maart van 14 tot 16 uur in Digidak lokaal in de Boudewijnstraat 18
  • Donderdag 22 maart van 14 tot 16 uur in Digidak lokaal in de Boudewijnstraat 18
  • Zaterdag 17 maart van 10 tot 12 uur in Digidak lokaal in de Boudewijnstraat 18

Kan je niet naar één van de inschrijfmomenten komen, dan kan je nadien nog inschrijven tijdens de ‘vrije inloop’ in de locatie waar de initiatie doorgaat, zolang er vrije plaatsen beschikbaar zijn.

Vrije inloopmomenten

Tijdens de vrije inloop kan je, als je thuis geen computer hebt of extra wil oefenen, onbeperkt en gratis begeleid oefenen. De begeleiders van Digidak helpen je graag verder!

Vrije inloopmomenten

  • Digidak Bibliotheek – Heilaarstraat 6 vrije inloop op maandag, woensdag en vrijdag van 9 tot 12 uur
  • Digidak Boudewijnstraat – Boudewijnstraat 18 vrije inloop op donderdag van 14 tot 16 uur

Meer informatie:

Meedoen of meer weten? Bel dan 014 71 11 03 www.digidak.be

Share this Post: