“Nieuwjaarsbrief” van BEERSEplus

By jeroen|januari 1, 2018|wijblijven in beweging, wijblijven inzetten op vernieuwing, wijblijven kansen creëren, wijblijvenbruggenbouwen, wijblijvenpositief, wijblijvenzorgenvoorjongenoud|

Met de start van dit nieuwe jaar wenst BEERSEplus jou en jouw familie de beste wensen, een goede gezondheid en vooral veel positiviteit toe in 2018. In het vorige BEERSEplus magazine blikte onze voorzitter Kim Van Cleuvenbergen al even terug naar het  vorige jaar en keek ze samen met ons graag richting 2018, een beetje zoals bij een nieuwjaarsbrief.

BEERSE 01 januari 2018:

Met 2018 in het vizier, maken we graag de balans op. Maar we blikken niet alleen terug op het voorbije jaar. Nu de laatste rechte lijn richting verkiezingen is ingezet, overzien we ook graag alle afgewerkte en lopende projecten van deze legislatuur.

Want ja, 2018 wordt een speciaal jaar voor BEERSEplus en daar kunnen we heel duidelijk over zijn: #wij blijven ! Om onze ambities duidelijk te maken, lanceerden we begin vorig jaar onze nieuwe look & feel. Een nieuw logo en krachtige slogan waarmee we eigentijds en toekomstgericht willen verder werken aan een Buitengewoon Beerse.

En vooral blijven we dit alles op een positieve en financieel gezonde manier doen. De cijfers liegen er niet om! Elke structurele uitgave is de afgelopen jaren bekeken en, indien nodig, aangepast. En zoals elk bedrijf heeft ook een gemeente nood aan investeringen om een moderne dienstverlening te kunnen bieden. Op onze website verschijnt er regelmatig informatie over onze afgewerkte projecten. En de projecten die in de startblokken staan.

Uiteraard hebben we daarnaast, net als u, nog heel wat plannen en ideeën! Op 14 oktober kies je wie voor jou vanaf 2019 het beleid in Beerse vorm geeft. Wij nemen deze taak heel graag verder op. Wij blijven graag verder bouwen, innoveren, creëren en zorgen voor alle Beersenaren! Met oog en respect voor verleden en heden, werken we graag voor en met u verder aan het Beerse van de toekomst.

We nodigen je graag uit op één van de vele activiteiten waar we aanwezig zijn de komende periode zoals het wintervuur of andere buitegewone activiteiten in Beerse en Vlimmeren, … .

Alle leden van BEERSEplus wensen je alvast het beste toe in het nieuwe jaar en een heel gelukkig en gezond 2018.

Kim Van Cleuvenbergen
Voorzitter BEERSEplus

Wil jij mee bouwen aan een positief Beerse? Dan ben je van harte welkom bij BEERSEplus. Bezoek onze Facebook pagina en laat een bericht, of gebruik hier op de website het contactformulier.

Share this Post: