Wijblijven Beerse promoten!

By jeroen|december 6, 2017|wijblijven in beweging, wijblijven inzetten op vernieuwing|

De gemeente Beerse streeft er naar om haar communicatie steeds te verbeteren. Dit gebeurt ook in het kader van ons toeristisch beleid! 

De nieuwste publicatie vanuit onze toeristische dienst is onze winterbrochure. Je vindt er allerlei winterse activiteiten voor jong en oud in terug zoals geschenkenbeurzen, kerstmarkten, concerten en wandelingen. Ben je nog op zoek naar het ideale kerstcadeau? Denk dan ook aan onze lokale handelaren en aan onze lokale streekproducten. Voor wie graag voor Fairtrade gaat zijn er de geschenkenbeurs en de Oxfam cadeau dagen. Meer cadeautips nodig? Ontdek dan deze 8 cadeautips van Toerisme Beerse  op onze site.

Daarnaast overtuigde de gemeente Beerse 4 chefs van eigen bodem om aan de slag met typische streekproducten uit Beerse. De recepten van deze feestgerechten vind je ook terug hier op onze website

De gratis brochure is te verkrijgen via de folderrekken in de gemeentelijke gebouwen of kan je meenemen bij een aantal frituren of andere horecazaken in onze gemeente.

Alle activiteiten vind je ook terug op www.uitinbeerse.be/winter.

Deze publicatie bewijst dat we met onze gemeente een professioneel communicatiebeleid voeren. Zowel richting dienstverlening naar onze burgers, maar ook wanneer we onze gemeente willen promoten. Ik zou iedereen aanraden om deze brochure een keer door te nemen. Beerse zal tijdens de ganse winter bruisen van activiteiten en voor iedereen is er wel iets te beleven, in onze buitengewone gemeente. Aldus Hans Woestenborghs, schepen van communicatie

Een welgemeende dank voor de medewerkers van onze administratie die deze folder hebben opgesteld. 

 

Share this Post: