Buitengewoon Ondernemend Beerse

By jeroen|oktober 20, 2017|wijblijven kansen creëren, wijblijvenpositief|

Vrijdag 17 november vindt het eerste netwerkevent plaats onder de titel Ondernemend Beerse. Dat krijgt de steun van het gemeentebestuur, Voka, Unizo en Ondernemend Vlimmeren. Gastheer is het audiovisueel bedrijf PFL, dat zelf recent naar Beerse is verhuisd.

Zowel Voka als Unizo verlenen hun medewerking door hun leden op te roepen om zich aan te melden. Datzelfde geldt voor Ondernemend Vlimmeren, een Vlimmerse organisatie van middenstanders.

BEERSEplus trekt mee aan de kar voor ondernemers in Beerse en Vlimmeren!

Met Stefan Poortmans, als schepen van economie gaan we voluit om onze ondernemers te ondersteunen. Want de voorbije 2 jaar zijn zeker 15 nieuwe bedrijven zich in Beerse komen vestigen, na de uitbreiding van het industrieterrein met 50 hectare. Als gemeente Beerse willen hen een warm welkom bezorgen, maar tegelijk laten kennismaken met ondernemers die al langer in onze gemeente actief zijn. Daarnaast willen we de middenstand in Beerse en Vlimmeren kennis laten maken met de grotere bedrijven in onze gemeente. Zo is het idee gegroeid om een grote netwerkbijeenkomst te organiseren.

Tijdens de voorbereidende gesprekken gingen al stemmen op om van Ondernemend Beerse een permanente organisatie te maken, die op lokaal vlak nog meer initiatieven wil nemen, bijvoorbeeld rond informatiedoorstroming en netwerking. Een initiatief dat ik als schepen ten volle steun!

TV-kok

De organisatoren hebben voorlopig het raden naar de opkomst maar rekenen toch op 150 tot 200 aanwezigen. Die worden gelokt met sprekers over duurzame energie en recrutering, en culinaire verwennerij door Njam! tv-chef Nicolas Nuyens, die in Beerse een cateringbedrijf runt.

Wil je Buitengewoon Ondernemend Beerse blijven volgen? Dat kan via hun Facebookpagina.

#wijblijven ondernemen #wijblijven onze economie ondersteunen

brontekst: http://www.madeinkempen.be/

Share this Post: