Beerse lanceert sportapp

By jeroen|maart 15, 2017|Geen categorie|

De gemeentelijke sportdienst van Beerse lanceert een eigen app voor smartphones en tablets. Gebruikers krijgen via deze unieke app alle info over het sportgebeuren.

Ief Van Gompel en Ronald Van Gils van de sportdienst van Beerse lanceren samen met mascotte Baboe de nieuw app Sport Beerse.

 

Sport Beerse is de naam van de gloednieuwe app die gratis kan worden gedownload via App ­Store en Play Store. De sportdienst van Beerse is bij de eerste in Vlaanderen die een dergelijke app met specifieke info over de sportinfrastructuur, het zwembad, sportactiviteiten en over de sportclubs lanceert.

Naast info over het sportgebeuren in Beerse staan op de app allerlei sportweetjes, gezondheidstips en alle info over de cafetaria van het sportcentrum ‘t Beerke, compleet met menukaart en prijslijsten. Ouders kunnen via de app op hun smartphone het digitaal leerlingenvolgsysteem van de zwemschool raadplegen. Wekelijks verwelkomen we 900 jongeren in de zwemschool. Je kunt op de app ook nagaan hoeveel zwembeurten er nog op je abonnement staan. En je kunt de tarieven van de sporthal raadplegen en rechtstreeks een reservatie maken.”

Op de app Sport Beerse is ook informatie te vinden over lessenreeksen, sportweken en over laser­shooting. Inschrijvingen en betalingen voor lessenreeksen, sportkampen en de zwemschool behoren tot de mogelijkheden.

Share this Post: