De start van de campagne van BEERSEplus is gestart!

By jeroen|april 21, 2017|Geen categorie|

BEERSEplus organiseerde op donderdag 20 april een zeer geslaagde aftrap van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Net zoals BEERSEplus het beleid blijft vernieuwen, zo kreeg onze huisstijl ook een vernieuwing. Tijdens onze kick-off werd dan ook het nieuwe logo en de nieuwe baseline Wij blijven voorgesteld.

Links: Onze lijsttrekker; Stefan Poortmans.
Rechts; Onze voorzitster: Kim Van Cleuvenbergen
Op de achtergrond; links: Hans Woestenborghs en rechts: Dirk Proost

Baselines als basis voor het programma
Onze lijsttrekker, Stefan Poortmans maakte tijdens een presentatie onze eerste 6 baselines  bekend waarmee wij ons programma willen opbouwen. We blikte samen met onze sympathisanten terug op het gevoerde beleid van de afgelopen 4 jaar, en wij keken alvast vooruit waar we in de toekomst naar toe willen met het beleid.

Wij blijven positief.
Onze voorzitsters, Kim Van Cleuvenbergen benadrukte het belang van een partij als BEERSEplus voor de inwoners van onze buitengewone gemeente. In al onze standpunten, ideeën en gevoerde beleid kan je het DNA van onze partij terug vinden; positiviteit. Want van 1 ding kan de kiezer zeker blijven. Wij waren een positieve, zijn een positieve en blijven in de toekomst een positieve partij.

Share this Post: