Plaats 11: Marjo Janssen

Marjo woont in de Klaproosstraat (Nief Bloemenwijk) samen met haar twee zonen Martijn en Ruben. Ze is apotheker van opleiding en werkt nu als project manager bij Janssen Pharmaceutica.

In haar vrije tijd speelt ze graag piano of is ze creatief bezig. Daarnaast is ze ook fan van haar zoon Ruben die bij Vlimmeren voetbalt.

Waarom heeft Marjo een hart voor Beerse?

Marjo komt oorspronkelijk uit Nederland en is in 2005 samen met haar gezin in Beerse komen wonen. Ze hebben zich van het begin af aan welkom gevoeld in Beerse.
In Beerse is het prettig wonen, ligt centraal en er is een gevarieerd aanbod aan sport, cultuur & natuur.

Waar ziet Marjo de volgende jaren nog verbeterpunten voor Beerse?

De laatste jaren zijn er verschillende projecten gestart om Beerse nog verder te verbeteren. Maar er blijven altijd aandachtspunten om de leefbaarheid te vergroten, zoals de verkeersveiligheid van het centrum en Beerse voorbereiden op de vergrijzing van de bevolking.

Waarom kiest Marjo voor BEERSEplus?

BEERSEplus is een actieve partij met enthousiaste leden. Een partij die vooruit wil denken over wat goed is voor Beerse en z’n bevolking, en ook beslissingen durft te nemen. Marjo wil graag een bijdrage aan leveren aan het verder uitbouwen van een levendig Beerse, zowel voor jong als oud. Een gemeente waar mensen van buiten Beerse zich ook thuis kunnen voelen.

Marjo haar speerpunten uit het programma?

  1. Verkeersveilige centra
  2. Werken & wonen in Beerse
  3. Een zorgcampus in Beerse